Ναός και Καπιτώλιο Λαός και Κολωνάκι
G o l d m i n e
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Μετακομίζω!
13081 αναγνώστες
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2007
09:54

 

   Του Σταυρού, σήμερα, χρόνια πολλά, βοήθειά μας και μια  ευχάριστη έκπληξη με περίμενε, με το που ξύπνησα και άνοιξα τον υπολογιστή!

 

Ένα δώρο από ψηλά, ένα μήνυμα απ΄ το λόφο του Καπιτώλιου!  Οι φρουροί του Capital, με κάτι λόγχες αιχμηρές,  χτυπούσαν βραδιάτικα την πόρτα μου για να μου ανακοινώσουν την πρόταση του κονγκλάβιου: Μια έτοιμη, φιλόξενη γωνίτσα είχε ετοιμαστεί και για μένα και για όλους σας  για να τα λέμε κι από δώ.

 

Έτσι, έκανα μετακομίσεις πρωινιάτικα. Μάζεψα τα "μπογαλάκια" μου απ΄το δικό μου φτωχικό blog και συμμαζεύτηκα απ΄τους πρώτους στα παλάτια του Καπιτώλιου, στη νέα μας, διαδικτυακή οικογένεια, ανάμεσα σε τόσους ωραίους και ονομαστούς φίλους και  -όλα κι όλα- στην εστία αυτή με τους ευπατρίδες οικοδεσπότες!

 

Συγχαίρω το Capital.gr  για την αξιοσύνη του,  την πρωτοποριακή καινοτομία του,  τα  ποιοτικά κριτήρια αξιολόγησης που θέτει.

 

Τους ευχαριστώ ειλικρινά, σας "καλο-χαιρετώ" όλους κι εύχομαι  στους ταξιδευτές της παρέας ταξίδια ζηλευτά και κέρδη ονειρεμένα!

 

"Το ταξίδι αυτό, που θα πάμε (αντάμα),

σε πελάγη βαθιά,

μ΄ οδηγό την καρδιά,

θάχει και βοριά

μα και νύχτες πανσέληνες

να φωτίζουνε τη δική μας στεριά. (Τραγούδι του Μακεδόνα σε στίχους Ελ.Γιαννατσούλια)

 

Συμ-μετοχικά και ανθρώπινα

 

Goldmine

Σχόλια

14/09 17:48  Thrassos Kalochairetas
Γεια σας φιλε goldmine! Ωραία τα λέτε και φοβερός τίτλος. σημειώνω κιόλας οτι και το τραγοδι με ευρίσκει θαυμαστη - ερχεται και φθινόπωρο και μας εγγίζουν περισσοτερο αυτα. Καλορίζικος!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
6 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις