Ναός και Καπιτώλιο Λαός και Κολωνάκι
G o l d m i n e
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Δευτέρα, 27 Δεκέμβρη 2010
1785 αναγνώστες
Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου 2010
09:37

2010 φορές σήμαναν οι καμπάνες των Χριστουγέννων, αλλά η ανθρωπότητα  εξακολουθεί, δέσμια χεροπόδαρα   να υποφέρει των παθών της τον τάραχο...

Ούτε η "επί γης ειρήνη"  ούτε "η εν ανθρώποις ευδοκία"  βρήκαν απάγκειο στην παγωμένη φάτνη της ανθρώπινης καρδιάς, δυο χιλιετίες τώρα. Η ειρήνη δεν ευδοκίμησε κι η ευδοκία δεν μας ειρήνευσε.

Τελικά τι κράτησαν από το μήνυμα της γέννησης οι άνθρωποι:  Προφανώς τη γύμνια και τη φτώχεια του θείου βρέφους.  Απογυμνωμένους απ΄ την αλήθεια, θλιβερούς νεόπτωχους και εξαθλιωμένους παρίες  θέλουν τους λαούς οι δυνατοί της γης,  αφού  πρώτα τους άφησαν να δανείζονται και να ξοδεύουν σαν πλούσιοι.

Το φωτοστέφανο της γέννησης έγινε αγκάθινο στεφάνι στην κεφαλή του Έλληνα. Στον τράχηλο που "ζυγό δεν υπομένει" δέσανε κόμπο τη θηλειά του ευρώ.  Κι ο χορός στο Ζάλογγο της πτώχευσης, αν δεν αναχαιτιστεί μπορεί να μας ξεκληρίσει. 

Το υπερφιλόδοξο πείραμα του Cern μπορεί να διακόπηκε απ΄την  πρώτη μέρα, μα το πειραματόζωο "Greece pig"  προσφέρει αλήστου μνήμης πορίσματα, ως  βορά στη διαστροφική νεύρωση των απανταχού κερδοσκοπούντων σε βάρος της και  όσων εξέθρεψαν τα ολέθρια λάθη και πάθη της.

Δεν έχει νόημα να στηλιτεύει άλλος ένας τα καθέκαστα. Σαν στηλίτες  καλόγεροι οι  πολίτες  ομφαλοσκοπούν πια μοιρολατρικά χωρίς σταματημό, χωρίς διέξοδο, αλαφιασμένοι, θορυβημένοι, ανασφαλείς και τρομοκρατημένοι.

Οι Έλληνες αυτοτιμωρούνται, αυτοαναιρούνται, αυτομαστιγώνονται,

αυτοκτονούν, λιμοκτονούν αντί να ομονοούν. Η κρίση δεν είναι αμελητέα, ούτε οι εξελίξεις προβλέψιμες. Θελλει αλλαγή πλεύσης στα νοικοκυριά αν δεν είναι κιόλας αργά.

Αν με ρωτούσε κανείς τι πιστεύω για την κρίση θα με έβρισκε συγχρόνως πιο αισιόδοξη απ΄τους αισιόδοξους και πιο πεσιμίστρια από τους πεσιμιστές αλλά για τους δικούς μου ιδιαίτερους λόγους.

Η κρίση βαθαίνει, το χάσμα μεγαλώνει, η ψαλίδα ανοίγει, η μεσαία τάξη αφανίζεται. Λίγοι πολύ πλούσιοι και πολλλοί πολύ φτωχοί θα απαρτίζουν σε λίγο την Ελλάδα. Οι απώλειες μας αγγίζουν όλους   κι αυτό είναι τοις πάσι γνωστό και ευρέως αντιληπτό.

Η χώρα, ωστόσο, δεν θα χαθεί. Ποτέ τα κράτη που πτωχεύουν δεν εξαφανίζονται. Επανακάμπτουν αλλά σε βάθος αρκετών χρόνων που ξεπερνούν τη δεκαετία. Σχέδιο σωτηρίας θα προκύψει. μακροπρόθεσμα. Υποψιάζομαι απ΄έξω διότι  στο έσωτερικό ακόμα  "Ζητείται  η χαμένη ελπίς μιας  αντιπαραγωγικής χώρας" .... Ως τότε δράση και μόνο δράση, επαγγελματική, κοινωνική, φιλανθρωπική, χωρίς να καταθέτουμε τα όπλα. Αλληλεγγύη και ανθρωπιά ας υποκαταστήσουν την έλλειψη του χρήματος.

Ο Ρούντλοφ, ο τάρανδος με την κόκκινη μύτη έχει εντολή  από τον Άγιο Βασίλη  να μην οδηγήσει φέτος το έλκηθρο στην ταπεινωμένη  Ελλάδα της κρίσης.  Την άμαξά του  τη λήστεψαν  άρπαγες, τα δώρα άρπαξαν όποιοι πρόλαβαν και η φτωχοποίηση του λαού μας είναι ένα αργό βασανιστικό δρώμενο που οδηγεί σε μια τραγωδία χωρίς διαφαινόμενη  κάθαρση.ΗΗΗ  Η

Αυτή είναι η απαισιόδοξη πλευρά.... Η αισιόδοξη πλευρά, όμως, της Ελλάδας που αντιστέκεται  βρίσκεται στα αναμμένα χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια μέσα στα φτωχόσπιτα και στις αναμμένες σπίθες στις καρδιές των καθαρόαιμων Ελλήνων.  Εκεί θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος....

Φροντίστε την επιβίωση των δικών σας ανθρώπων υπολογίζοντας με βάση τον παρακάτω κανόνα: "Αν αύριο σταματούσα να έχω εισοδήματα για πόσο καιρό μου αρκούν οι αποταμιεύσεις μου για να περάσω"; Αυτό το τρικ  θα μας κάνει πιο συνειδητοποιημένους λέει ο οικονομολόγος Kiyosaki και δεν έχει άδικο. Κι αν δεν υπάρχουν αποταμιεύσεις ας σταματήσουν τουλάχιστον οι περιττές μικροδαπάνες. 

Τα επόμενα Χριστούγεννα του 2011 τα δημιουργούμε σήμερα, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί. Το στοίχημα είναι να κάνουμε τον προσωπικό  προϋπολογισμό της χρονιάς εξαρχής έξυπνα, ώστε όταν κερδίζουμε 100 να ξοδεύουμε 99 και όχι 101. Και να φροντίζουμε να υπάρχει ροή στο ενεργητικό μας και όχι στο παθητικό μας. Έξυπνη ροή χρήματος, στοπ στις σπατάλες και ανάπτυξη οικονομικής ευφυίας και παιδείας.  

Ένας απλοϊκός συλλογισμός ας είναι το επιμύθιο αυτής της καταγραφής. Η Ελλάδα είναι  ελπίδα. η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Κι επειδή η  Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει  η  ελπίδα μας δεν θα μας εγκατελείψει. Γενοιτο!

 

  

 

"Απολογία" goldmine: Έλειψα και μου λείψατε. Είμαι καλύτερα από καλά για όσους ειλικρινά ένδιαφέρονται και τους ευχαριστώ. Εν μέσω υπερβολικά αυξημένων  υποχρεώσεων δεν έπαψα να ρίχνω, τακτικά , φευγαλέες ματιές στην καλή  γειτονιά μας, που φιλοξενεί  εξαιρετικά ιστολόγια  μαζί με την ιδιότυπη ανθρώπινη συντροφιά μας  εδώ και μια τριετία. Μετά απ΄οκτώ μήνες αποχής - πολύς καιρός που έτρεξε γρήγορα -   έσκυψα σήμερα  ξανά στην πηγή και είπα να ξεδιψάσω  το στερητικό σύνδρομο του blogging που ακόμα με κατατρέχει. Eυχαριστώ όσους μου άφησαν μηνύματα, όσους  έκαναν αναφορές θετικές ή αρνητικές σε μένα,  και συγχωρήστε με όσοι  στεναχώρησα με την ξαφνική μου  αποχή. Ο χρόνος και η συχνότητα μηνυμάτων για μένα δεν καθορίζει τις φιλίες. Αγαπημένους φίλους θεωρώ ανθρώπους που μπορεί η ζωή να μην μου επιτρέψει να ξαναμιλήσω  μαζι τους. "Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια". Ακριβά μου  αρώματα, χριστουγεννιάτικα αστέρια, αγιοβασιλιάτικα δώρα, όλοι εσείς οι καλοί φίλοι δεχτείτε τις πιο εγκάρδιες ευχές μου για το χρόνο που έρχεται . Η καλύτερη ευχή μου είναι να ειμαστε δημιουργικοί και διορατικοί. Δε γνωρίζω τίποτα για την επόμενη μέρα. Ξέρω μόνο πως θα αποτελεί την υλοποίηση των σημερινών μου σκέψεων και σκέφτομαι αισιόδοξα. Γνωρίζω πως δεν θα εγκαταλείψω τον τόπο μου, πως θα παλέψω με κάθε δύναμη και έντιμο μέσο για να στηρίξω την οικογένειά μου και να βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ την πατρίδα να ανανήψει. "Εργασία και χαρά" ήταν το σλόγκαν του ιστολογίου το 2010. Με μια μικρή προσθήκη "Δράση, υγεία, εργασία και χαρά" είναι το αναπροσαρμοσμένο  σύνθημα για το 2011. Οι γιορτές φέτος μας βρήκαν πιο προσγειωμένους, πιο προβληματισμένους, πιο σφιχτοχέρηδες, πιο συγκρατημένους, ελπίζω και πιο ανθρώπινους. Καλή δύναμη και καλές αντοχές στους Έλληνες που ανθίστανται με τον τρόπο τους στον " άγνωστο πόλεμο" των  οικονομικών χαρακωμάτων. Τίποτα δεν έχει νόημα χωρίς αγώνα.  Να αισθάνεστε καλά έστω και μέσα στο δυσάρεστο αυτό κλίμα και να μη χάνετε την ελπίδα σας. Τα όνειρα τρέφονται από ανθρώπους που στερούνται . Αντισταθείτε στην κατάθλιψη και εμπνευστείτε από κάθετi όμορφο γύρω σας . Καλημέρα, φίλες και φίλοι μου! Καλημέρα!Κα

λή

Σχόλια

27/12 09:44  groyma stella
Ω! Ευα μας , μας ελειψες και στους δυσκολους καιρους για ολους μας η παρουσια σου ειναι σημαντικη και ακρως αισιοδοξη.
Ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ να εισαι παντα καλα και κοντα μας!
27/12 09:53  Goldmine
Στέλλα μας, σ΄ευχαριστώ πολύ! Με χαροποιεί ιδιαίτερα η παρουσία σου και η επικοινωνία με όλους τους φίλους του blog μου. Ευχές ολόψυχες κι από μένα!
27/12 09:57  oberon
Goldy,

"Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια".
Πράγματι.

Ξέρεις και εσύ να μας ανεβάζεις ...
27/12 10:05  Goldmine
"Ηθικόν ακμαιότατον" χρειάζεται, οberon! Το μόνο που δεν μπαίνει σε καμία τσέπη δανειστών! Μπορούμε!
27/12 10:27  Personal Jesus
Το χαμόγελο που σχηματίστηκε στα χείλη μου όταν άνοιξα το blog ήταν από την δική σου ανάρτηση. Μας έλειψες Gold :)
Xρόνια Πολλά με πολλή δόση από αυτό που έχει ο καθένας στο μυαλό του...

27/12 10:33  Goldmine
Εμένα να δείτε πόσο μου λείψατε! Είσαι κι εσύ ένα ακριβό άρωμα σε μικρό "μπουκαλάκι" Personal! A, δεν στο έγραψα στο ιστολόγιό σου, πολύ αληθινή και ανθρώπινη η ιστορία που ανέβασες!
27/12 11:47  cell
"Πάντοτε το Ψηλό Δεντρί
το δέρνουν οι ανέμοι
μα...αυτό έχει ρίζες δυνατές
κι όλο ανθεί και δένει" (καρπούς...;)

Καλώς επανήλθατε,
προσθέτοντας φώς,ελπίδα και ...καρπούς,
στο ιστολογείν!...:-)
Εις έτη πολλά αγαπητή μου Gold...,
με υγεία και χαμόγελο!
27/12 11:59  Goldmine
Με τέτοια υποδοχή και χωρίς να είμαι "ψηλό δεντρί" ψήλωσα!-) αγαπητέ μου cell, με κίνδυνο να φανώ και "ψηλομύτα"!-)
H θυμοσοφία σου αποκαλυπτική! Με δέρνουν οι άνεμοι της έλλειψης χρόνου, βασικά.
Σε ευχαριστώ για όλα και εκφράζω τη μεγάλη μου χαρά που καταδέχεστε για άλλη μια φορά το ταπεινό μου ιστολόγιο! Πολλά και καλά και τα δικά σου έτη!
27/12 12:04  PREMIUM
Καλώς επανήλθες goldy !
Τόξερα ότι θα ερχόσουν σήμερα που έγραψα στο Στέκι για τα καλά παιδιά που υπάρχουν ! :-)
Και δεν το βλέπω όπως οι ... Κρητικοί ! :-)
Ελπίζω ΤΩΡΑ να μη χαθεί το Giaseμαράκι ! :-)
~~~~~~~@~~~~~~~
27/12 12:33  Goldmine
Καλώς σε βρίσκω, Χρήστο. Χρόνια πολλά για τα ονομαστήρια και θα σε επισκεφθώ και κατ΄οίκον!
27/12 14:39  .........
Αγαπητη Goldmine καλως μας ηρθες!

Μερες που δεχεσαι ευχες
δεξου και μια απο μενα,
χρονια πολλα, χρονια καλα
χρονια ευτυχισμενα.

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
27/12 14:44  .........
Εχεις email
27/12 15:16  Goldmine
Πολύ ζεστό το καλωσόρισμα αγαπητέ/η φίλε/η. Σ΄ευχαριστώ και αντεύχομαι.
Δεν έλαβα e-mail.
Ελπίζω να το έστειλες στη σωστή διεύθυνση που είναι:
goldmine50@gmail.com

27/12 15:29  NEWYORKER
Εβδομος στην σειρα και εγω ...

fly and fly high gold ...!
27/12 15:52  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Η επάνοδός σας το καλύτερο δώρο!
Τριαντάφυλλος και Μυρσίνη (επίσης παρούσα)
27/12 16:31  PREMIUM
Πρέπει να με επισκεφθείς και στο "πραγματικό" σπίτι της ΖΩΗΣ όχι μόνο στο e-σπίτι !
Αλλά για να γνωριστούμε πρώτα καλύτερα, λέω να κλείσω στου Κορακάκη για καμιά κοσαριά από εμάς ! Τί λες ?????
~~~~~~~~~~@~~~~~~~~~~
27/12 16:46  PREMIUM
Θα στο αφιερώσω Εύα ... ΤΟΤΕ !
http://discount.capitalblogs.gr/listArticles.asp
Σίγουρα ένα από τα 10 καλύτερα ελληνικά τραγούδια ever !
Και ως γνωστόν τα καλά "αρώματα" τα βρίσκεις σε μικρό μπουκάλι ! :-)
~~~~~~~@~~~~~~~
27/12 17:32  Goldmine
Ιπτάμενε φίλε, τα ύψη ειδικότης σου!
Εγώ γνωρίζω μόνο τα "ανεμοδαρμένα ύψη", το μυθιστόρημα της Έμιλι Μπροντέ:-)
Ευχαριστώ που πέρασες.

@Τριαντάφυλλε και Μυρσίνη μου έλειψαν τα συντονισμένα σας "χτυπήματα"!-). Δική μου η χαρά και το δώρο της παρουσίας σας εδώ! Κάθε καλό!

Χρήστο, πολύ καλό το άσμα! Ευχαριστίες! Να θυμηθούμε τα παλιά! Στην πρόταση, κατ΄αρχάς και εκτός απροόποτου, μέσα...Μη βιαστείς μόνο.
27/12 17:36  PREMIUM
Τί εννοείς να μη βιαστώ ?????
Μόλις τώρα "άλλος" υποψήφιος συνδαιτημόνας μου δήλωσε τηλεφωνικά :
Έχουμε καιρό μέχρι ... ΤΟΤΕ (Απόκριες :-)
~~~~~~~@~~~~~~~
27/12 19:53  ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
Welcome back Gold!
Χρόνια πολλά και καλά εύχομαι για σένα και την οικογένειά σου, περαστικός πια κι εγώ από τη γειτονιά, έστω και λίγο πιο συχνά από την Εύα μας...
27/12 20:15  Goldmine
Σόλων, ευχαριστώ πολύ, νάσαι καλά και να τους χαίρεσαι όλους! Ευχές χρυσές απ΄το χρυσωρυχείο:-) Φίλε μου,τα μονοπάτια και οι γειτονιές του διαδικτύου λυγίζουν μπροστά στη δύναμη που κρύβουν τα ανθρώπινα συναισθήματα της φιλίας και της αγάπης. Γι΄αυτό τα λέμε τώρα και θα τα λέμε πάντα, ανεξαρτήτως γειτονιάς.
27/12 20:22  NEWYORKER
Υψη εχει και η ζωη φιλεναδα , και απαιτειται θαρρος και για αυτα ...

ιπταμενα και νεορκεζικα λοιπον ,

χαιρομαι που σε ξανακουω ...
27/12 20:35  kamel
Καλησπέρα και από εμένα gold,ευχάριστη έκπληξη και για μένα η επανεμφάνιση σου.

Εύχομαι ολόψυχα τα Xρόνια πoλλά και το νέο έτος να είναι για όλους μας η αρχή, μιας ταπεινής εποχής για κάτι καλύτερο!
27/12 20:41  Goldmine
Ε, ναι, βέβαια, αγαπητέ ιπτάμενε!
Λες πια να το αγνοώ; Επιχείρησα να διασκεδάσω την κολακευτική σου ευχή: "fly and fly high gold" ...!
Από θάρρος τίποτα άλλο! Ο συμπαντικός νόμος είναι αδήριτος: "Όσο πιο μεγάλο το ύψος τόσο πιο βαθιά η βουτιά":-)
Νάμαστε καλά να τα λέμε:-)Καλό βράδυ!
27/12 20:47  Goldmine
Κάμελ, σ΄ευχαριστώ πολύ και αντεύχομαι. Στην αντιπροσωπευτική ευχή σου "το νέο έτος να είναι για όλους μας η αρχή, μιας ταπεινής εποχής για κάτι καλύτερο!"
εστιάζω στο χαρακτηρισμό "ταπεινή εποχή" γιατί, ναι, η αλαζονεία της εξουσίας και η υπερφίαλη κοινωνική συμπεριφορά πολλών εξ ημών ευθύνονται κατά πολύ για το σημερινό δράμα της χώρας.
27/12 20:50  NEWYORKER
Εχει την γοητεια του το ''βαθος'' της βουτιας φιλεναδα ...

σε παει στα ''κοκκινα ''...

και τα κοκκινα εχουν ''αδρεναλινη''...

απο την ωραια πλευρα της '' βαθιας βουτιας '' λοιπον ..
καλο βραδυ ...
27/12 20:55  Goldmine
Χμμ! Παραδέχομαι:-)
27/12 22:10  ΕΝΑΠ
Χρόνια πολλά Χρυσαφένια.
Λάμπεις. Είτε δια της παρουσίας είτε δια της απουσίας σου.
27/12 23:18  Goldmine
Kαλώστηνε κι ευχαριστώ! Ανάμεσα σε τόσα αστέρια στα capitalblogs λάμψαμε όλοι, Έφη!-) Καλές γιορτές και καλές αναλύσεις, μήπως λάμψουμε και χρηματιστηριακά (απίθανο, βέβαια, μα όσο ζούμε ελπίζουμε).
27/12 23:21  Personal Jesus
Λοιπόν Gold έχει δημιουργηθεί απίστευτο traffic στο blog σου ...:)
Απάτη η παροιμία "Mάτια που δεν βλέπονται γρήγορα λησμονιούνται"
27/12 23:28  Goldmine
Το πείραμα, φιλτάτη P.J, απέδειξε πως και οι ηλεκτρονικές φιλίες που στηρίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό έχουν υπόσταση και αξία. Η αποχή με απελευθέρωσε και μένα από διάφορα "σφιξίματα" και η αναθέρμαση των σχέσεών μας εδώ είναι απολαυστική. Από αύριο βέβαια θα με βαρεθείτε ξανά:-)
Καλό σου βράδυ!
27/12 23:35  Personal Jesus
Ανήκεις σε αυτήν την "παρέα" ανθρώπων που δύσκολα μπορεί να πει κάποιος : "Oυφ βαρέθηκα!" ;-)
27/12 23:42  Goldmine
Στην ίδια παρέα είμαστε, Jesus:-)

27/12 23:42  Nantia42
Χαίρε Goldmine!

Χρόνια πολλά πολλά, γεμάτα υγεία και χαρά!
27/12 23:48  Personal Jesus
Σ' ευχαριστώ παρεάκι ...;)
28/12 00:02  Goldmine
Βρε, βρε "υψηλές" αφίξεις μεσονύχτιες! Άλλη μια της παρέας:-)
Νάντια μας και συ νάχεις δύναμη, καλοτυχία, κέρδη και υγεία!
28/12 00:11  GIASEMI
ο 'Αγιος Βασίλης σας έφερε πίσω;
ελπίζω πως θα μείνετε,οι φίλοι σας έχουν ανάγκη...
28/12 08:32  Goldmine
Πρωινό άρωμα Γιασεμιού:-)
Πρόσεξες κάτι που με έβαλε σε σκέψεις...
Είναι αλήθεια πως ό,τι δίνεις παίρνεις.
Εύχομαι να μπορώ να υποστηρίζω αυτό που γίνεται εδώ γιατί συχνά ο ιεξελίξεις της ζωής είναι απρόβλεπτες.
Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, νεότερα ή μεγαλύτερα!
Ας επικεντρωθούμε σε όσα φτιάχνουν τη διάθεσή μας κι ας αφήσουμε όσα μας ρίχνουν.
Όσο χαμηλώνει η ενεργειακή μας δόνηση τόσο έλκουμε κοντά μας τα δυσάρεστα (βλέπετε το βιβλίο - best seller,
The secret - Μυστικό,
ο κυρίαρχος νόμος της έλξης,
της Ρόντα Μπερν).
28/12 10:39  favlos
Βρε βρε καλώς τα παιδιά ;)
28/12 12:41  Goldmine
Καλημέρα Νίκο! Καλό νάχεις, και καλές γιορτές όσο το επιτρέπουν οι συνθήκες σε όλους μας! Η γνώμη μου είναι πως όσοι κάνουν επιλεκτικές τοποθετήσεις στα πιο χαμηλά του ΧΑ, απο δω και περα, σε οκτώ χρόνια θα έχουν περιουσίες.
28/12 13:06  favlos
Σε αυτές τις περιόδους δεν αγοράζουν οι μικροί.

Φόβος,έλλειψη χρημάτων κι άλλα πολλά.

Πάντως προέχει το Ελληνικό πρόβλημα,το ΧΑ δεν χάνεται.

Θα περάσει κι αυτό,θέλει δε θέλει ;)
28/12 16:57  jerri
Καλωσορίζω τσ' όμορφες
που γράφουνε ωραία
και σαν ήρθαν μαζεύτηκε
όλη η καλή παρέα
28/12 18:22  Goldmine
@jerri
Στο κρύο διαδίκτυο
μέσα στη μαύρη κρίση
τολμά η καλή παρέα μας
ελπίδα να σκορπίσει:-)

Το προσκλητήριο παραμένει ανοιχτό...
Υπάρχουν ακόμη "μεγάλοι απόντες":-)
28/12 21:36  jerri
Πολύ καλό!
κόψαμε τη συζήτηση
χάσαμε την ΕΛΠΙΔΑ
μα ένοιωσα καλύτερα
το μπλόγκι σου σαν είδα
28/12 21:56  Goldmine
Η φλέβα σου η κρητικιά
μας άνοιξε το δρόμο
στσι μαντινάδας τα φτερά
ξεχνάμε κάθε πόνο:-)

Υ.Γ: Παμε για νέες - μαντιναδοκόντρες - μου φαίνεται...Περασμένα μεγαλεία...28/12 22:44  zeuspower
:)
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
28 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις