Ναός και Καπιτώλιο Λαός και Κολωνάκι
G o l d m i n e
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Φιλία μεταξύ ανδρός και γυναικός
2764 αναγνώστες
Τρίτη, 18 Νοεμβρίου 2008
21:44

 

Τη Λευκοθέα (όνομα και πράγμα!). Αυθεντικό καρποστάλ του 1911.

 

"Ναι η εποχή μας δεν είναι βεβαίως η καταλληλότερος δια την βλάστησιν του εκλεκτότατου όσο και ισχυρότατου αυτού άνθους της  Φιλίας.

 Και ιδίως ο βίος των μεγάλων πόλεων είναι το εμπόδιον. Ζώμεν εν αιωνία σπουδή (βιασύνη). Είμεθα διαρκώς βιαστικοί. Ζώμεν υπό ατμόν.

Θα έλεγεν κανείς ότι όλοι επιβαίνομεν διαρκώς αυτοκινήτων, μέχρι να έρθει η ώρα να βαίνομεν και δια μέσου των αιθέρων.

Η ημέρα μας μόλις επαρκεί δια τας υποθέσεις, δια τας μυρίας πεζοτάτας απαιτήσεις του ατομικού και κοινωνικού βίου.

Η δείλη και η εσπέρα μόλις διαρκεί δια τα γεύματα δια τας εσπερίδας, δια το θέατρο, δια το μπριτζ.

Υπάρχουν κυρίαι που έχουν να προφτάσουν κατά το αυτό απόγευμα  τέϊα  πολύ περισσότερα του ενός και αι οποίες έτσι μόλις που προφθάνουν να απευθύνουν ένα άτονο μειδιάμα στους εδώ κι εκεί συναντώμενους γνωρίμους τους.

Επίσης, σπεύδουν να επιστρέψουν εις την οικίαν των, διότι έχουν ο ιίδιες προσκεκλημένους εις γεύμα ή διότι έχουν οι ίδιες πρόσκλησιν δια άλλο γεύμα .

Πώς θέλετε ο  γυναίκες αυτές να εύρουν καιρόν δια την φιλίαν - ένα αίσθημα που προϋποθέτει τις μακρές συνομιλίες, την παρατεταμένη γνωριμία των χαρακτήρων τας συνεντεύξεις των ψυχών;

Πού θέλετε οι γυναίκες αυτές να εκλέξουν το φίλον, τον εξαιρετικόν εκείνον άνδρα ο οποίος θα τις αγαπά και θα τις σέβεται;

Πολλές Ατθίδες θα υπάρχουν βεβαιώς άξιες να καταστούν πρότυπα φίλης αλλά πως να γνωρίσει κανείς κατά βάθος τας βιασιτκάς διαβάτιδας της κοσμικής ζωής τας ηρωίδας αυτάς του στγχρόνου κινηματογράφου, όπου παίζει μέγα ρόλο ο κυνηγητός;

Μία γυνή ελκύει αίφνης την προσοχήν σας.Σας πλησιάζει και σας χαιρετά εις μίαν αίθουσαν.Κάτι μυστηριώδες σας ειδοποιεί ότι η γυνή αυτή είναι πράγματι μία ψυχή ενδιαφέρουσα και σας καταλαμβάνει η πειθυμία να την γνωρίσετε περισσότερον, να μάθετε ποία είναι και να της προσφέρεται την φιλίαν σας.

Μην ματαιοπονήτε! Έχει ήδη απομακρυνθεί. Έφυγεν δια κανένα άλλο τέϊον...

 

Πράγματι ποτέ άλλοτε τα δύο φύλλα δεν έζησαν τόσο πολύ πλησίον αλλήλων τόσον ανακατεμένα μάλλον με τόσους λίγους φραγμούς αναμεταξύ τους αλλά και ποτέ άλλοτε δεν εγνωρίστηκαν ολιγότερον!

1911

 

Ευτυχώς δια την φιλίαν, παρά τους δυσμενείς όρους ,ευρίσκεται ακόμη,  αραιά, όμως και εις τον κόσμον των εκδηλώσεων εις τας αιθούσας αλλά περισσότερον εμπνέται και εξυψώνεται η φιλία μεταξύ ανδρός και γυναικός από άτομα που αγαπούν τα βιβλία και εκτιμούν την αληθινή φιλία" . 

 

 


 

  • Ό Χρ. Δαραλέξης,  συντάκτης 

    του άρθρου,

που δημοσιεύτηκε κατά το 1911 - 

 δεν εξηγείται αλλιώς -

φαίνεται πως ζούσε και  στο

   μέλλον.....

  • Τα σχόλιά σας καλύτερα να

    τεθούν

υπό τύπον ερωτήσεων....

 

                       

 

 

    Στους  καλούς φίλους μου του διαδικτύου ......      

Ρομαντικά  γι΄ απόψε 

Goldmine

 

Σχόλια

18/11 21:55  elenitsa 1
Η δείλη και η εσπέρα μόλις διαρκεί δια τα γεύματα δια τας εσπερίδας, δια το θέατρο, δια το μπριτζ.

Υπάρχουν κυρίαι που έχουν να προφτάσουν κατά το αυτό απόγευμα τέϊα πολύ περισσότερα του ενός και αι οποίες έτσι μόλις που προφθάνουν να απευθύνουν ένα άτονο μειδιάμα στους εδώ κι εκεί συναντώμενους γνωρίμους τους.

Επίσης, σπεύδουν να επιστρέψουν εις την οικίαν των, διότι έχουν ο ιίδιες προσκεκλημένους εις γεύμα ή διότι έχουν οι ίδιες πρόσκλησιν δια άλλο γεύμα .Aξιολυπητες ηταν οι δυστυχες.Πω,πω,κουραση!
18/11 21:58  Goldmine
Αυτό λέω κι εγώ Ελενίτσα. Καλοπερνούσαν οι Λευκοθέες:-)
18/11 22:02  Θρασύβουλος Καλοχαιρέτας
Τι είναι ο έρως? Μα, ο ασπασμός των αγγέλων προς τα άστρα. Πέντε άστρα και πολλούς ασπασμούς εις την πυργοδέσποινα, ο άρτι αφιχθείς εξ απογευματινού τεϊου Θρασύβουλος... ;-)
18/11 22:18  evie
Τώρα το τέϊο είναι ηλεκτρονικό και οι επισκέψεις από το ένα blog-οσπιτο στο άλλο απέχει όσο ένα κλικ του ποντικιού!
18/11 22:26  shade
Με ξάφνιασε το άρθρο.Μερικά κομμάτια του θα μπορούσες να υποθέσεις οτι είναι σύγχρονα.
Και η απορία μου.Είχα την εντύπωση οτι η κοινωνία το 1910 δεν ενθάρρυνε τις επαφές των δύο φύλων παρά μόνον στα πλαίσια της γνωριμίας με κατάληξη τον γάμο.Ετσι δεν καταλαβαίνω πώς είναι δυνατόν να αναρωτιέται ο συγγραφέας "Πού θέλετε οι γυναίκες αυτές να εκλέξουν το φίλον, τον εξαιρετικόν εκείνον άνδρα ο οποίος θα τις αγαπά και θα τις σέβεται; "
Επιτρεπόταν τότε στις γυναίκες, παντρεμένες ή ανύπαντρες η δημιουργία και η καλλιέργεια φιλίας με το άλλο φύλο?
18/11 22:39  Usοund
Επιτρεπόταν. Ήμην αυτόπτης μάρτυς.
18/11 22:54  ΝίκοςΤ
goldmine
Αφελής ερώτηση ,για επέκταση του πεδίου της συζήτησης,φιλτάτη. Ο κ. Χρ. Χαραλέξης είχε διαβεί τα μονοπάτια της ορεινής Αρκαδίας,είχε δει την μεγάλη αδελφή να μεγαλώνει τα επτά μικρότερα αδέλφια την ώρα που η μητέρα όργωνε την λιγοστή εύφορη γη; Τέια και φιλίες, μειδιάματα και γνωριμίες! Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας.Συγχαρητήρια και για αυτό το υπέροχο θέμα που διαλέξατε.
18/11 23:11  Goldmine
@Στον ποιητικό μας Θρασσάκο ανταποδίδω
τις φιλοφρονήσεις με τετράστιχο:
"Όσα άστρα έχει ο ουρανός
και ο χειμώνας χιόνια
τόσα πολλά σου εύχομαι
ευτυχισμένα χρόνια"!

@Το τέϊον, evie, που θα προσφερθεί στο σαλόνι... αύριο πρωί θα είναι από διαφήμιση της ίδιας εποχής...

Μαρία μας, εσύ και ο αγαπητός ΝίκοςΤ, ακολουθήσατε την προτροπή για τη διατύπωση των ερωτημάτων σας, που είναι και δικές μου απορίες. Το κείμενο είναι από την επιτομή των Παναθηναίων του 1911.

Ασφαλώς, αφορά την "υψηλή κοινωνία" της εποχής, με τις δυτικόφερτες, ευρωπαϊκές συνήθειες, που απείχαν πολύ από του λαού τα ήθη και τις ταλαιπωρίες, στις παραμονές του Πρώτου Βαλκανικού πολέμου, όπως η γλαφυρή εικόνα που ο Νίκος δίνει.

Σημαντική είναι η διαπίστωση για την μοναδική δύναμη της κάθε ιστορικής "πηγής", που αποτυπώνει τη ζωντανή πραγματικότητα.

Φυσικά, οι αυτόπτες μάρτυρες, στα 102 χρόνια τους, είναι η πιο αδιάψευστη πηγή, όπως και ο υπεραιωνόβιος Μαθουσάλας επισκέπτης μας Usound:-)
18/11 23:13  cormorano
Καλησπέρα !

Βρε oικοδέσποινα ωραίο το άρθρο αλλά λύσε μου μια απορία...

Γιατί πήγες τόσο μακριά και δεν πήγες για παράδειγμα στην δεκαετία του 50 ;;;
18/11 23:20  jerri
Καλησπέρα, 100 χρόνια μπροστά ο τύπος...
18/11 23:21  Goldmine
Πρώτα γιατί αυτή είναι η αγαπημένη μου εποχή (αρχές περασμένου αιώνα), ύστερα γιατί για το ΄50 ακούμε απ΄τις μανάδες μας κι ύστερα, γιατί να μην μας πεις εσύ για το ΄50 ή άλλοι φίλοι, κορμοράνο, για όποια εποχή θέλουν; Κουβέντα να γίνεται.
18/11 23:30  cormorano
ΟΚ κατάλαβα...

Πάντως η Λευκοθέα πάνω ψηλά της φωτογραφίας μου θύμισε αυτήν... :-)

www.youtube.com/watch?v=kFevhzJyPO0&feature=related

Και ας μιλάμε για άλλες εποχές... :-)
18/11 23:32  Goldmine
Κaλησπέρα φίλε jerry.
Αυτό πρόσεξα κι εγώ κι οι φίλοι επισκέπτες. Βλέπει μπροστά. Μιλά για αεροπορία, ενώ τον επόμενο χρόνο πρωτοπέταξαν αεροπλάνα στην Ελλάδα, μιλά για κυκλοφοριακό ενώ υπήρχαν ελάχιστα αυτοκίνητα και βλέπει τις γυναίκες τόσο προχωρημένες αλλά και τόσο αγχωμένες με την ίδια έλλειψη χρόνου όσο σήμερα...
18/11 23:35  Goldmine
Φίλε κορμοράνο καλά τις συνδύασες τις Λευκοθέες:-)
18/11 23:39  evie
Η τσαγιέρα για το αυριανό τσάι είναι έτοιμη στο καραβάκι μπορείτε να την "πάρετε". Ξέρετε τον τρόπο :-) δεξι κλικ και λοιπά...
18/11 23:42  Goldmine
Ευχαριστούμε καπετάνισσα. Κοπιάστε αύριο να σας τρατάρουμε τσάι Καπιτωλίου:-)
18/11 23:44  haros
χμμ,ο συγγραφεας του κειμενου,ειναι εμφανες οτι αλλο εννοουσε με την λεξη <φιλια>,αν το διαβασετε προσεκτικα..
επι του τιτλου ομως,εχω αποψη που μαλλον ειναι μειοψηφικη..ειλικρινη και βαθια φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας ειναι δυσκολοτατο να υπαρξει,γιατι εχει ως προυποθεση να απουσιαζει παντελως το ερωτικο στοιχειο,πραγμα το οποιο δεν ειναι ευκολο..συνηθως αυτο υπαρχει σε υπολανθανουσα κατασταση και μπορει να εκδηλωθει,ακομα και χρονια μετα την εναρξη της..φιλιας(αποδεικνυοντας οτι εντελει δεν ηταν φιλια αλλα..δειλια..)επισης,πρεπει το ερωτικο στοιχειο να λειπει και απο τα δυο μερη,και οχι μονο απο το ενα,οπως ειναι το συνηθεστερο..
18/11 23:45  PREMIUM
Φαντάσου φίλη σήμερα που κυρίως πια πίνουμε...espresso ! :-)

Τάλεγα εγώ για τα...άσχημα του...καφέ στη ζωή μας...:-)

Αλήθεια θυμάσαι το περίφημο άσμα...ΤΟΤΕ...που έλεγε :

<<..πάμε για καφέ για κάφεδακι λέω ;;;
Σε σας καλε το λεω...>> ;-)
18/11 23:50  Goldmine
Έπιασες όλη την ουσία, φίλε haroς. Μου κάνει εντύπωση, γιατί αυτά που λες τα είπε και ο αρθρογράφος...Βρε μπας κι είσαι η μετενσάρκωσή του:-)
Τελικά μπορεί να υπάρξει φιλία χωρίς ερωτικό κίνητρο; Το μέγα ερώτημα!
18/11 23:58  Nantia42
Καλησπερα !

Ωραιο θεμα !

Goldmine , μπορει .
Υπο προυποθεσεις .
18/11 23:59  haros
<συμβατικη>,μπορει να υπαρξει,εφοσον αντικειμενικοι παραγοντες εμποδιζουν την ερωτικη ελξη(δεν πολυγουσταρουν ο ενας τον αλλον ερωτικα,αλλα κανουν παρεα,τα λενε στο τηλεφωνο κλπ)...ομως,αν μιλαμε για αληθινη και βαθια φιλια,η διαδικασια και οι προυποθεσεις που απαιτουνται για την δημιουργια της,εφοσον αφορα ατομα του αντιθετου φυλου,φερνει και την ερωτικη ελξη ως εγκεφαλικη διεργασια,αρα μιλαμε πια για δεσμο και οχι για φιλια..κοντολογις,δυσκολο εως ακατορθωτο...
19/11 00:00  Goldmine
My Friend, σας απευθύνουμε πρόσκληση το πρωί για τέιον Καπιτωλίου με σερβίτσια καραβίσια δανεικά...
Μην έρθεις κι απ΄ τα μαύρα χαράματα:-)
Θα ανεβάσεις θέμα, να περιμένω να σε πενταστερώσω, για να μην γκρινιάζεις το πρωί ή να αποσυρθώ εις τα ενδότερα του οίκου μου;-)
19/11 00:03  Goldmine
Εύ-χαρε απόψε με κατέπληξες. Γεννημένος ψυχολόγος!
Νάντια μας καλώς ήλθες.
Συμφωνώ και με τους δυο σας.
19/11 05:38  EASY RIDER ( GARV )
5* η μουσικη επενδυση αριστη .

τιποτα δεν αλλαζει ς αυτο τον κοσμο αγαπητη φιλη ,

οπως σου εγραψα και χθες ειναι ενας φαυλος , αλλα κυκλος .
19/11 07:21  τσέρουλας
Την πήρε ο Χάρος;
Καλημέρα σας;

Φασκόμηλο ή χαμομηλάκι θα έχετε ή να την κάνουμε για Ζώναρς;

19/11 07:26  ΝίκοςΤ
goldmine
Καλημέρα πολύτιμη φίλη. Ερώτηση δεύτερη και πιό μοδέρνα! Τι είδους φιλία αναπτύσσεται ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες στίς ιστοσελίδες ή με την βοήθεια του msn; Εδώ θέλω τον haros, και όχι στα εύκολα! Η γνώμη σας φυσικά πολύτιμη.
19/11 08:36  zyzzx
Τα δυο φυλα χαιρονται ελευθερα την κατακαιουσα αναμνηση της ωκεανιας ηδονης.

Μιας και καποτε ολοι μας κολυμπησαμε στον απεραντο πυρηνα της ηδονης.
Χωρις ποτε να βρουμε την ακρη.

Το μονο που μας μενει ειναι να προσπαθησουμε ακομα μια φορα.

Ετσι στη ζωη ακολουθουμε τις επιταγες του αυτοματου.

Ο ερωτας πιστευουμε πως εχει αμεση σχεση με την ηδονη. Νομιζουμε πως μας ενωνει με τον χαμενο κοσμο της.Ομως γελιομαστε ξανα και ξανα.

Απο την αλλη η φιλια εχει πιο αληθινες διαστασεις στον κοσμο αυτο.

Γι αυτο θα ελεγα απλα πως ο φιλικος ερωτας ειναι ο πιο γηινος, και ως εκ τουτου ο πιο δυνατος .

Και ο μονος που πηγαζει μεσα απο την δικια μας καρδια.

Ομως το ζητουμενο σ αυτη την γη απ οτι φαινεται και καλα δειχνει ειναι να τα εχουμε ολα δικα μας.

Και μπορουμε βεβαια αλλα μονο στον επιπλαστο κοσμο που κατασκευαζουμε με την φαντασια μας.

19/11 08:42  Goldmine
Ανοίξαμε και σας περιμένουμε:-)

Πρωινός - πρωινός...ο αγαπητός Garv χτύπαγε το κουδούνι. Ε...αφού κατά μια φορά του άρεσε το τραγούδι χαλάλι του! Δικό του!

"Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν", αγαπητέ Γιώργο.
Αυτό δε φαίνεται κι απ΄το κείμενο;

Νάχεις - νάχουμε την πιο ονειρεμένη μέρα σήμερα!

@Για τους "πρόσφυγες" του ανατιναχθένος χωριού θα σερβίρεται μέλανας ζωμός...
Το χαμομήλι είναι"ξέπλυμα" για ηλικιωμένους όχι για έφηβους:-)

Αγαπητέ Νίκο, εξελίσσεσαι στον πιο καλό το μαθητή!
Θέλω να πιστεύω πως υπάρχει φιλία, τουλάχιστον,
απ΄ τη γυναικεία πλευρά (γιατί δεν έχω κάνει άνδρας:-)
Πριν γνωριστούν από κοντά, συχνά υπάρχουν προσδοκίες,
εκατέρωθεν. Ρόλο παιζει η πνευματική και συναισθηματική έλξη.
Συνήθως δεν καταλήγουν πουθενά.
Στο τέλος μπορεί και να χαθούν για πάντα.
Αλλά η όλη ιστορία έχει τη γοητεία της ...
Εν συντομία, αυτά από μένα, να δούμε τι πιστεύουν
και οι άλλοι φίλοι και ευχές για ένα χαρούμενο πρωινό!


19/11 08:47  Goldmine
Καλημέρα σε μια ακόμα φιλική οντότητα!
Ωραία που το φώτισες το θέμα...
Φως και αληθινούς φίλους να γεμίσει η ζωή σου zyzzx!
Ki ακόμα δεν έβαλα την τσαγιέρα...
Ποιος τους ακούει τώρα!
19/11 09:26  PREMIUM

Μόλις έβαλα στο...μπρίκι και...κερνάω τσάι του βουνού EVRIPOS !

www.youtube.com/watch?v=XlysKrWvzcI

Βέβαια μια κοντινή εκδρομή στη...Χαλκίδα για...καφέ ,του καιρού βοηθούντος, δε θα ήταν...άσχημη ιδέα ;-)

19/11 09:32  cormorano
Μια Καλημέρα πετώντας !

Αφήνουν οι δουλειές ;;; :-)
19/11 09:36  PREMIUM
Αφήστε τί έπαθα !

Έβαλα το..."μπρίκι" σε λάθος..."μάτι" της κουζίνας !

Ελπίζω να μην "πάθω" κάτι ανάλογο και με τις μετοχικές μου επιλογές ;-)
19/11 09:36  cormorano
οικοδέσποινα κάνε μου μια χάρη σε παρακαλώ...

Αντικατάσταση του "ΔΕΝ" με το "ΜΕ" ! :-)

Η βιασύνη βλέπεις... :-)
19/11 09:59  Goldmine
Μια καλημέρα στα γρήγορα πουλιά
και μια ΕΧΤΡΑ στο πιο λάθος μπρικι του capital:-) χε χε!

19/11 10:05  PREMIUM

Μ΄αυτά και μ΄αυτά μου...χύθηκε ΚΙΟΛΑΣ !:-)

Λεφτάααααααα Λεφτάααααααααααα ;-)

ΥΓ. Περί "αναποδιάς" γενικά ο...λόγος σήμερα ;-)

www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=831100
19/11 10:08  zyzzx
www.youtube.com/watch?v=HRNApxBx5eY
19/11 10:23  PREMIUM

Τελικά μετά από μια ουλάκερη...ώρα...

Αποστολή...εξετελέσθη με...επιτυχία...

Απολαμβάνοντάς το...τέϊον, ας ρίξουμε και μια ματιά σε αγοραστές - πωλητές στα...χαρτάκια μας ! :-)
19/11 10:29  Goldmine
@Ο χυμένος καφές είναι λεφτά φίλε:-)
Το χυμένο τσάϊ... δεν το περιλαμβάνει ο ονειροκρίτης:-)
Αμάν! για τα πεντάστερα στη γύρα βγήκαμε βλέπω! Κάνεις για πωλητής...

@ Και το βιντεάκι σου zyzzx πρωτότυπο και διευσδυτικό. Ευχαριστώ!
19/11 10:31  Goldmine
Άραξε και καλή συνεδρίαση, φίλε. Εσύ τα κατάφερες. Εγώ ακόμα τσαγιέρα ψάχνω!-)
19/11 10:34  evie
Καλημέρα στην παρέα, τσαγιέρα εφτασεεέ
http://evie.capitalblogs.gr/files/19332/image/ete-mol/tea_steaming_md_wht.gif
19/11 10:41  Goldmine
Καλημέρα! Εϊπαμε να μη σε ξεβολέψουμε καπετάνισσα...
Μην μας παρεξηγήσουν κι
οι καλεσμένοι μας...
Θα περάσουμε και από σας αργότερα για "ευρωπαϊκό" κόκκινο τσαγάκι, όπως και τα χρηματιστήριά τους σήμερα:-)
19/11 10:45  PREMIUM
Αυτό ήταν !

Πάω πάλι για...ύπνο...

Κάτι ξέρω εγώ που πίνω χαλαρωτικό τσάι του...βουνού...από Βόλο μεριά...

Μακριά από...καφέδες...πρωϊνιάτικα ! :-)

19/11 11:13  Goldmine
Η καλή μέρα απ΄ το πρωί φαίνεται...
ΜΑς παρέσυραν πάλι τα "ευρωπαϊκά τέϊα" και χρηματιστήρια...
Αύριο δοκίμασε να χύσεις τον καφέ..Discount, μπας κι αλλάξει το τροπάριο!
19/11 11:33  favlos
καλημέρα...ωραίο θέμα :)

Φιλία μπορεί να υπάρξει,αρκεί η γυναίκα να είναι πολυ χοντρή,άσχημη και χωρίς μυαλό...
19/11 11:53  Goldmine
Καλημέρα!
Μπα ούτε τις φίλες δεν τις θέλετε έτσι εσείς οι εκλεκτικοί:-)
19/11 12:14  Usοund
Διάλογος φίλων διαφορετικών φύλων:
-Έλα φιλενάδα να σου πω τον πόνο μου!
-Aκούω!
-Χάιδευέ μου το κεφαλάκι όμως...
19/11 12:49  PREMIUM

Αποκοιμήθηκα με...βροχή και ξύπνησα με...ήλιο ;-)

Για να δούμε...γιατί άκουσα ότι ο καιρός θα είναι...αίθριος και την επόμενη βδομάδα !
19/11 13:41  Goldmine
Από βδομάδα σε βδομάδα
μα όλο κρύβεται η λιακάδα...
Αναλαμπές είναι κι οι σημερινές ...
Το κόκκινο κλείσιμο καραδοκεί πάλι, friend και μακάρι να διαψευστώ...
19/11 14:47  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Μια καλημέρα - παρένθεση στο διάβασμα προετοιμασίας μου.
Το θέμα με έχει απασχολήσει ιδιαιτέρως και δεσμεύομαι να καταθέσω πολυσέλιδη πραγματεία <κάποτε>.
Έχει (η πραγματεία) αποτελέσει αντικείμενο πολλών επιστημονικών δημοσιεύσεων - έως και δύο Διδακτορικών Διατριβών - από μέλη του Σ.Ε.Ψ.
19/11 14:53  Goldmine
Καλησπέρα, αγαπητέ Τριαντάφυλλε και καλή δύναμη για τις πνευματικές σου ενασχολήσεις.

Εδώ απλά ανοίξαμε το θέμα και θα περιμένουμε τη διατριβή σου επ΄αυτού, εν καιρώ!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
22 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail
Σελίδα 1 από 2Νεότερα σχόλια »Τελευταία σελίδα

Σχετικά με το blog
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις