Ναός και Καπιτώλιο Λαός και Κολωνάκι
G o l d m i n e
Στατικές σελίδες
Σύνδεσμοι


Είμαστε ακόμα ζωντανοί....
2953 αναγνώστες
Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008
03:15

   

Προς το παρόν επιβιώσαμε.  Λειτούργησε επιτυχώς ο επιταχυντής και καμιά μαύρη τρύπα δεν μας ρούφηξε  εκτός από την ηλεκτρική σκούπα του κ. Αλογοσκούπη…..

Ούτε  κανέναν εξωγήινο συνάντησα στο δρόμο. Υπήρχε κι αυτός ο φόβος, ασφαλώς, εξαιτίας του πειράματος… Πάντως,  είχα και το νου μου μην πέσω πάνω σε κανένα κοπάδι σαυρίτσες (σαμιαμίδια, μολυντήρια ή και σκουντουλάδια επί το αρχαιοπρεπέστερον), γιατί κάποιες    θεωρίες τελευταία τις παρουσιάζουν ως διαστημικούς  εισβολείς στη γη,  εγνωσμένης ευφυΐας και, ευτυχώς, φίλα διακείμενους σ΄ εμάς, τα ανθρωπόμορφα όντα. Ακόμα κι οι σαύρες να μας βοηθήσουν θέλουν. Μα αφού εμείς δεν θέλουμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας;  Πειράζει;

Τελικά, το μόνο σαμιαμίδι που συνάντησα ήταν η υπάλληλος σε μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών συσκευών. Αφού μου πούλησε ένα αιρ κοντίσιον  και πλήρωσα 80 €, επιπλέον, για να μου το εγκαταστήσει ο δικός τους τεχνικός, στη συνέχεια όταν εδέησε να ρθει μετά από μια βδoμάδα, δεν του επέτρεπε να το εγκαταστήσει,  γιατί λέει ήταν μεγάλος ο χώρος και έπρεπε να αγοράσω μεγαλύτερο. Ήταν μία απ ΄αυτές που σε προκαλούν να προβείς σε απονενοημένο διάβημα εις βάρος τους 

 Συγκρατήθηκα, όμως, γιατί θυμήθηκα τη γιαγιά μου που έλεγε πως τα σαμιαμίδια δεν πρέπει να τα σκοτώνουμε…¨Όχι πως ήξερε η γιαγιά τίποτα για εξωγήινους αλλά πίστευε πώς είχαν πέσει μέσα στο Άγιο Δισκοπότηρο και ήταν ιερά.  Εξ ου και η ονομασία μολυντήρι γιατί μόλυνε τη θεία Κοινωνία, όπως μου έλεγε...

Βέβαια, μπορεί να μην μας ρούφηξε το Big Bang εδώ που τα λέμε, ωστόσο μία «σεισμάρα» 7, 6 Ρίχτερ την εισέπραξε  η Ιαπωνία πρωινιάτικα…Kαι πού είστε ακόμα!  Τώρα παράπλευρος απώλεια ήταν, σύμπτωση ήταν;  Όπως και νάχει δεν μπαίνω στη γριφόσφαιρα Discount (όπου οι λέξεις ΣΥΜΠΤΩΣΗ και ΤΟΤΕ  διαθέτουν πλέον μεταφυσική φόρτιση)!

Και πού να σας πω και τη συνέχεια …Τη μισή Ιαπωνία ο σεισμός την βρήκε γονατιστή  με τους υπολογιστές στα γόνατα να προσεύχεται.. Ναι, ναι, γίνεται κι εκεί «του Βατοπεδίου» από δεήσεις. Στη μονή Βατοπεδίου προσεύχονται «Κύριε  σώσον τουs καταπατητάς», ενώ στην Ιαπωνία : «Κύριε σώσον απ’ τους  ιούς τους υπολογιστάς»! Και από τη μία και από την άλλη κατηγορία,  πιθανόν,   η νοημοσύνη της  σαυρίτσας  να υπερτερεί!

Στην Ιαπωνία, λοιπόν, πιστοί χρήστες, oπαδοί της θρησκείας Σίντο, σε μία περιοχή που αποκαλείται παράδεισος της τεχνολογίας μεταφέρουν τον υπολογιστή τους στο ναό του Τόκιο «Κάντα - Μιογίν Σίντο»,  όπου οι ιερείς με πανάρχαιες τελετές ζητούν από τους θεούς  να τον εξαγνίσουν και να τον προστατεύουν. Δεν κοστίζει ακριβά. Δίνεις το κάτι τι σου και οι ιερείς ευλογούν τα αντικείμενά σου.  Ιερή Προστασία λέγεται. Όχι Ιερή Επιστασία.. Πάλι τα μπλέξατε με το Άγιο Όρος.  Εκεί οι ιερωμένοι ευλογούν τα γένια τους. Γιατί  στην Ελλάδα «όποιοι έχουν τα γένια έχουν και τα οικόπεδα» . Τι περιμένατε  πως θα έλεγα «kolynos;»

Και για να δώσω  χρηματιστηριακή χροιά στα γραφόμενα, καθώς είθισται σε οικονομική πύλη,  μερικούς παπάδες Σίντο, όσο νάναι,  τους χρειαζόμαστε και στο Χ.Α.  Σήμερα  που ο κ. πρόεδρος ανήγγειλε στο Διεθνές Συνέδριο Κεφαλαιαγορών στη Χαλκιδική πως θα ανοίξει ο δρόμος για εισαγωγή και ξένων μετοχών στο χρηματιστήριο (πού να επαρκέσουν οι δόλιες ελληνικές με τέτοιους τζίρους, άσε που αυτές μία- μία βλέπουν την πόρτα της εξόδου)  σκέφτηκα, λοιπόν, πως θα μπορούσε να ευλογηθεί η αρχή νέων εισαγωγών από Γιαπωνέζους παπάδες. Γιατί το ελληνικό παίγνιο «Εδώ παπάς εκεί παπάς» πολυφορέθηκε πλέον στο χρηματιστήριο.

Αλλά πού τέτοια τύχη! Δεν έχει εξαγνισμό το 2008. Καθότι δύσκολη χρονιά  για το Χ.Α. αλλά και διεθνώς δήλωσε και ο κ. πρόεδρος πώς έτσι μάλλον θα βγει ο χρόνος. ¨Έχει κι ένα δίκιο ντε. Δίσεχτη χρονιά δεν είναι; Τι περιμέναμε, δηλαδή; Να υπερβούμε τα εσκαμμένα;

Αλλά για να ευθυμήσετε λίγο θα αλλάξουμε θέμα και κλίμα ( ολίγον τηλεοπτικό  ακούγεται αυτό, έεε;) . Και μπορεί η εξωγήινη σαυρίτσα να  έπεσε στο άγιο Δισκοπότηρο, όμως, άλλος έπεσε στη μαύρη   λούμπα, κοινώς παγίδα. Kοτζάμ υποψήφιος των Δημοκρατικών ο Ομπάμα το έκανε το μακροβούτι του.  Για black χιούμορ πήγαινε, για σεξιστικό υπονοούμενο εναντίον της Σάρα Πέιλιν έσπευσαν να τον καταδικάσουν οι Ρεπουμπλικανοί.  Για όλα φταίει ένα γουρούνι….Θα δείτε…. Και να πω ότι δεν τον προετοίμαζε κάθε μέρα ο Λιακόπουλος τον Ομπάμα;

-- Πρόσεχε Ομπάμα παιδί μου, του έλεγε. Οι προφητείες μέχρι τώρα βγήκαν αληθινές. Πρώτα οι σεισμοί, μετά οι πλημμύρες, ύστερα  ο πόλεμος στη Ρωσία και μετά έρχεται ο χαμός κάποιου που το όνομά του  θα αρχίζει από Ο…Τότε θα αρχίσει η Νέα Εποχή!

Κάθομαι και σκέφτομαι τώρα με το κοινό μυαλό μου (δε χρειάζεται περισσότερο απ΄ της σαυρίτσας, ξέρετε) :  Το πείραμα για να βρούμε το Θεό, λένε, θα κρατήσει γύρω στους δύο μήνες. Το πείραμα των εκλογών της Αμερικής το ίδιο. Άρα μετά τις εκλογές στις ΗΠΑ να… καπάκι και το τέλος του κόσμου!

Αν προλάβουμε μέχρι τότε να κάνουμε πρόωρες εκλογές και στην Ελλάδα θα πορευτούμε στα Έσχατα με νέα κυβέρνηση. Γιατί με την παρούσα δεν μας βλέπω για Νέα Εποχή …. Μόνο για νέους φόρους και νέα σκάνδαλα!

Άντε τώρα να ζήσεις δύο μήνες μέσα σ΄ αυτόν τον εφιάλτη.  Καλά είπε ο Αλ Μπάντι στην ταινία «Παντρεμένοι με παιδιά». «Είμαι ο μόνος τύπος στον κόσμο που πρέπει να ξυπνήσει για να δει εφιάλτη».  

Γι΄ αυτό καλά κάνετε και κοιμόσαστε τώρα, ούσης οψίας της Παρασκευής. Από τη στιγμή που θα διαβάσετε αυτές τις γραμμές δεν θα είσαστε πια οι ίδιοι. Θα κυνηγάτε τη σαυρίτσα που τσίμπησε το μίστερ Δημοσθένη  αρχηγό του Αντικαθιστικού Αγώνα (Σηκωθείτε από καρέκλες, καναπέδες, ντιβάνια ….).

Είπε λοιπόν ο Ομπάμα: «Και κραγιόν να βάλεις σε ένα γουρούνι πάλι  γουρούνι θα είναι». Η φράση «lipstick on a pig» στην Αμερική σημαίνει την αποτυχημένη προσπάθεια εξωραϊσμού μιας άσχημης κατάστασης.

Αλλά επειδή το κοκτέιλ σήμερα είναι εκρηκτικό, το ρεζουμέ είναι πως έτσι  το γλιτώνει το κεφαλάκι του ο Ομπάμα. Πρόεδρος δεν γίνεται χωρίς τη γυναικεία ψήφο, που με αυτή τη φράση την απώλεσε, όπως εικάζουν οι εκλογομάγειροι στο Αμέρικα.

Πού να φανταστεί  τώρα ο Ομπάμα πως ένα "φραστικό" γουρούνι με κραγιόν θα του χάριζε τη ζωή; Χάθηκε να μιλήσει ο άνθρωπος  για σαμιαμίδια με κραγιόν; Αλλά αυτά είναι προνομιακό μονοπώλιο της Ελλάδας…Ειδικά όταν μεταμορφώνονται σε πωλήτριες ηλεκτρικών συσκευών….

 

Ε...δεν το αρνούμαι, λίγη ρέντα με ροπή προς το κουτσομπολιό την είχα απόψε…

 

 Από τη μεταμεσονύχτια ζώνη του BARBAR 

 

και την εκπομπή  "Είμαστε ακόμα ζωντανοί" με τη 

 

Χριστίνα Μολυντίρη (βγαίνει από το Λαμπίρη σε διασταύρωση με σαυρίτσα

 

Γεια σας!

 

  Αυτά θα συμβούν αν αποτύχει το πείραμα..

          999          

                                                            

 

            ΑΠΟ  ΤΗΝ    ΠΡΩΙΝΗ  ΖΩΝΗ   ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!               

    

Ακούμε τη μουσική επιλογή του φίλου λος- λοσ,  όπου στο άσμα η Άλκηστις συνάδει  με τον τίτλο του παρόντος θέματος.     Πρώτο τραπέζι οι φίλοι: Garv, Nίκος Τ,  Discount, jerry, Zizel,  evie. Οι σαυρίτσες είναι προσφορά από την καταπληκτική  συλλογή του οίκου Disc:-), με πέτρινο φόντο, όπως και στο "Σήμαντρον"!  (βλέπετε φωτο)   

 

           

 

Σχόλια

12/09 07:13  EASY RIDER ( GARV )
Αναβαθμισμένη σε βρίσκω:-)Εύγε!
σου το επιστρεφω γιατι ταιριαζει .
12/09 07:25  ΝίκοςΤ
Καλή σας μέρα. Πάντοτε επηυξημένη και βελτιωμένη.Και όπως έγραψε ο Γούντυ Άλλεν <και όταν βρεθώ στον παράδεισο θα γίνω δεκτός; Και αν ναι θα έχουν να μου χαλάσουν εκατοδόλλαρο;> Συμπλήρωμα στον Αλ Μπάντι. Η δική μου γιαγιά έλεγε ότι τα μολυντήρια έφερναν και τύχη στο σπιτικό.Να είστε καλά.
12/09 07:54  PREMIUM
...ΤΩΡΑ (αυτό το ξέχασες :-) τί σου λέει το γεγονός ότι το σπίτι μου είναι γεμάτο από...σαυρίτσες δώ και μέρες ;-)

Μη μου πεις ότι δεν είναι...ΣΥΜΠΤΩΣΗ !
12/09 08:05  jerri
5*
12/09 08:22  λος-λοσ
Καλή ημέρα φιλενάδα www.youtube.com/watch?v=584FjJKV5oM
12/09 08:45  Zizel
Καλημέρα Goldmine 5*
12/09 09:01  evie
Καλημέρα σε όλη την παρέα!
Τα σαυράκια και τα γουρουνάκια είναι πλάσματα της φύσης και ως εκ τούτου πάντα όμορφα!
5*
12/09 10:15  PREMIUM
Φοίνικες βλέπω τριγύρω !

Κάτι από...Μπαλί !

Δεν "παίζω" !

Θα μου χαλάσουν την εκδρομή πάνω που πλησιάζει η...ώρα !;-)

Αυτό θα πει...ατυχία !
12/09 10:25  Goldmine
Αλλάξαμε ντεκόρ. Το γυρίσαμε σε κυπαρίσσι...
Με ΣΗΜΑΝΤ(Ρ)ΙΚΑ πειστήρια! Πήγαινε πρωτοσέλιδο:-)
12/09 10:32  PREMIUM
Φθινοπωρικό ντεκόρ ;-) (από τα...σύννεφα ! :-)

Εκεί γύρω απ΄το πλάτανο και το εκκλησάκι έκανα πουρνό-πουρνό τζόκινγκ-περπάτημα ! :-)

Έπρεπε νάσουν εκεί Κυριακή πρωί-πρωί...ΤΟΤΕ μετά το γάμο να φωτογραφίσεις το μελαγχολικό επόμενο πρωινό με το ρύζι παντού !
12/09 10:34  Goldmine
To άλλο πρωί πήγα και μου λέγαν για το γάμο...
12/09 11:02  pol
Καλημέρα σας!
Λέει ο αετός στο σαλιγκάρι:<<Πώς έφτασες στην κορυφή ;Του απαντά:<<Έρποντας,γλείφοντας και με τα κέρατά μου!>>
Αφιερωμένο στους πολιτικά νοσούντες.
12/09 11:06  Τριαντάφυλλος Κατσαρέλης
Καταθέτω μία ερμηνεία μου για τα γουρλίδικα μολυντήρια :
Ίσως είναι η μετεξέλιξη της λατρείας του οικουρού όφι.
12/09 11:15  PREMIUM
Μιας και μιλήσαμε ΚΑΙ για...όφεις !

Προσοχή απ΄τους...σαπίτες !

Μου μίλησε σχετικά η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ πρόσφατα όταν ήμασταν οι δυο μας στην ιδιαίτερη πατρίδα !
12/09 11:22  CANYON
5*...
12/09 11:22  cormorano
Καλημέρα σε όλους !

Δεύτερο τραπέζι εγώ ! ;-) Πολύ γουστάρω...!

Έχει ΠΑΝΤΑ καλή παρέα εκεί...! :-)

Τα λες και δεν ακούγεσαι στην πίστα...! ;-)
12/09 11:27  Goldmine
Ουάου! Μόλις έδωσες την εξήγηση Πολ:-)
Γέμισαν οι κορυφές των αξιωμάτων σαλιγκάρια και οι παρυφές ερπετά...
Τριαντάφυλλε η γιαγιά απ΄τα "ματωμένα χώματα"...είχε μια στέρνα νερού στο περιβόλι της. Δυο άνθρωποι, κατά καιρούς, είχαν δει έναν τεράστιο όφι σα θεριό, εκεί γύρω. Μια μέρα η μητέρα μου βρήκε το σκελετό του φιδιού μέσα στη στέρνα του νερού. Την άλλη μέρα βρήκαμε και τη γιαγιά κοντά στο ίδιο σημείο. Έπεσε και δεν ξανασηκώθηκε...
Μακάβριο λίγο,σόρρι, αλλά για τον οικουρό όφι έχω ενδίξεις. Πρός το παρόν έχω έναν οικουρό γάτο που μου λέει διάφορα στη γλώσσα του. Μακάρι να τα καταλάβαινα όλα...


12/09 12:00  Goldmine
Oυπςς! Πώς μου διέφυγαν και οι έτεροι φίλοι...

Κορμοράνε εσύ υπερίπτασαι όλων:-)

Canyon την καλημέρα μου!

Disc να σου πεί η <Εύα> για το σαπίτη Όφι...

Ακόμα και το μήλο σάπιο ήταν:-)

12/09 14:34  haros
..τι πραγμα???εισαστε ακομα ζωντανοι????..φτου...
12/09 14:48  Goldmine
Κάνει κι ο Ομπάμα ά-χαρο χιούμορ! αλλά εσύ το παρακάνεις ά-hare:-) Με κατατρόμαξες πάλι :-)
12/09 21:33  σεβαστη
δεν ειναι τυχαιο που ψαχνω μανιωδως καθημερινα τη σελιδα σου
12/09 21:51  Goldmine
Αλήθεια είναι πως θέλει κόπο και χρόνο να κρατάς ένα μπλογκ και να καταθέτεις προσωπικές σκέψεις, αγαπητή σεβαστή. Κάθε καλός λόγος δίνει νέα ώθηση. Ευχαριστώ!
Το σχόλιό σας
Για να σχολιάσετε το άρθρο πρέπει να κάνετε Login στο Capital.gr
Αξιολογήστε το άρθρο
12 ψήφοι

 Εκτύπωση
 Αποστολή με e-mail

Σχετικά με το blog
Αναζήτηση
Προηγούμενα Άρθρα
Τελευταίες δημοσιεύσεις